Novosti i događanja

FlixMobility nakon FlixBusa proširio poslovanje na željeznice - FlixTrain kreće s prvim zelenim linijama u Njemačkoj

FlixTrain će od 24. ožujka postati dio FlixBus zelene mreže diljem Njemačke, nudeći tako dodatnu alternativu osobnim vozilima te bolju povezanost
FlixTrain će od 24. ožujka postati dio FlixBus zelene mreže diljem Njemačke, nudeći tako dodatnu alternativu osobnim vozilima te bolju povezanost

Pet godina nakon što su prvi FlixBus autobusi krenuli na svoje putovanje, europski broj 1 u svoju zelenu mrežu dodaje i mrežu željeznica, FlixTrain započinje redovitim vožnjama 24. ožujka 2018. godine u Njemačkoj

Prve destinacije koje će povezivati su Hamburg, Düsseldorf i Köln. Do kraja godine FlixTrainom će se povezati ukupno 28 destinacija diljem Njemačke.

˝Autobus i vlak savršeno se nadopunjuju. Kako smo u FlixMobility dodali i FlixTrain, dostupni smo još većem broju putnika.˝ - izjavio je André Schwämmlein, direktor i suosnivač FlixMobility grupe. ˝Ovim potezom želimo demonstrirati kako daleka putovanja mogu biti udobna i po vrlo pristupačnim cijenama˝ - dodao je André.

FlixTrain će od 24. ožujka postati dio FlixBus zelene mreže diljem Njemačke, nudeći tako dodatnu alternativu osobnim vozilima te bolju povezanost. Prve 3 destinacije nadopunit će se novima te će do kraja godine biti umreženo 28 destinacija dostupnih željeznicom.

˝Nastojimo pružati cjenovno povoljnu, ali i ekološku alternativu putovanjima osobnim vozilima. Cilj FlixMobilitya jest uvjeriti putnike i one koji će to tek postati kako je korištenje javnog prijevoza na duljim rutama udobna opcija. S našom novom mrežom koja čini kombinaciju autobusa i vlakova, kreiramo održivi koncept za budućnost mobilnosti.˝ - izjavio je Schwämmlein.

Od početka poslovanja 2013. godine, FlixBusom je putovalo preko 100 milijuna putnika koristeći 250.000 dnevnih veza. U 2018., FlixMobility će nastaviti s investicijama u razvoj mreže, uključujući nove međunarodne linije te nove destinacije kroz 27 zemalja u kojima FlixBus trenutno prometuje. Osim Europe, FlixBus će započeti prometovati u Americi početkom ljeta 2018., s prvim vezama kroz Kaliforniju i južno-zapadni SAD.

˝U posljednjih pet godina, FlixBus je iz temelja promijenio način na koji se putuje diljem Europe. Zajedno s FlixTrainom i lansiranjem novih linija u Americi, želimo omogućiti još većem broju putnika održivo i udobno putovanje u sljedećih pet godina.˝ - zaključio je Schwämmlein.

Izbor urednika...

Koje aluminijske naplatke odabrati i kako se brinuti o njima?
Savjetujemo
Kako spremiti i sačuvati zimske gume za sljedeću sezonu?
Savjetujemo
Test: Logitech G433
moćne i ljepe
Test: Garmin DriveAssist 51 LMT-S
revolucija navigacije
Test: Huawei P20 Pro
vidite više
Test: RaceChip GTS
oslobodite snagu automobila
Test: Škoda Karoq Style 1.6 TDI
češka ofenziva

Unesite boje u život

Objavu dijeli CroPC.net (@tehnologija)

CroPC.net© 2006 - 2018. CroPC.net

Preporučujemo: Avalon | Produkcija: Rezic.hr

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2017. CroPC.net

ISSN: 1846-8675