Savjetujemo: 3 proizvoda s kojima će vaš automobil biti mrvicu bolji

Sa samo 3 proizvoda vaš će automobil biti mrvicu boljiSa samo 3 proizvoda vaš će automobil biti mrvicu bolji

Donosimo osvrt na tri proizvoda s kojima će vam automobil ostaviti bolji dojam u svakodnevnim vožnjama

Svi znamo za onaj osjećaj koji imamo vožnjom novog automobila – sve radi kako treba i osjećamo se sigurno. Ma koliko god se trudili zadržati ovaj osjećaj što je dulje moguće, vrijeme, prijeđeni kilometri i ponajviše naše poprilično loše prometnice ostavljaju svojoj danak i jednostavno taj lijepi osjećaj zadovoljstva u novom automobilu biva zamijenjen onim ne toliko lijepim, možda i zabrinutim. Nešto lupa, nešto škripi, akumulator je na izdisaju, prozori se teško otvaraju, a ni vrata nisu tako uglađena, itd. Puno je tih stvari i puno je elemenata koji nam naoko odjednom postanu loše i nisu kako trebaju biti, a u suštini malo po malo kroz vrijeme, možda i ne primjetno srozavaju osjećaj zadovoljstva automobilom. Pravi entuzijasti i zaljubljenici u automobile, kao i majstori ipak znaju male tajne kojima ćete izbjeći ove sitne, ali ipak bitne probleme. U našem nastojanju finog dotjerivanja automobila odabrali smo 3 vrhunska proizvoda. Mi smo se odlučili za Liqui Moly jer znamo da donosi vrhunsku njemačku kvalitetu, a upravo nam je to potrebno.

  1. Liqui Moly Tacky Lube Spray

Liqui Moly Tacky Lube SprayLiqui Moly Tacky Lube Spray

Teško otvaranje vrata, škripa automobila iz područja kotača ili amortizera, teško pomicanje sjedala. Ovo su samo neke od radnji koje uvelike srozavaju ukupno zadovoljstvo korištenja automobila. I dok će laici posegnuti za bilo kakvim mazivom (što je svakako bolje od onih koji neće nanijeti ništa), pravi znalci će posegnuti za nečim poput Liqui Moly Tacky Lube Spray. Ovo je mazivo širokog raspona korištenja, a nama je najpogodnije za podmazivanje šarki, vodilica i drugih elemenata vrata. Također, pogodno je i za ležište amortizera, odnosno opruga i nosače tzv. „balans štange“. Osim toga, moguće je trajno podmazati vodilice sjedala i zapravo sve druge elemente gdje trebamo dugotrajno mazivo. U čemu je tajna pitate se? Tajna je u snažnom prianjanju maziva i njegovoj otpornosti na vodu, sol, i druge atmosferske prilike, kao i slike koje djeluju. Tako elementi koje podmažemo ostat će dugotrajno podmazani i jamčiti nam rješenje od škripanja, teškog otvaranja vrata i drugih iritantnih problema uslijed nedostatka maziva.

  1. Liqui Moly Silicone Spray

Liqui Moly Silicone SprayLiqui Moly Silicone Spray

Teško otvaranje prozora, ispucala guma oko vrata ili povremeno tiho škripanje remena moguće je riješiti silikonskim sprejem poput Liqui Moly Silicone Spray. Nanesite ovo sredstvo u vodilice prozora, poprskajte ga po pojasevima za vezanje ili nanesite malo na remen u prostoru motora. Lako otvaranje prozora, brzo povlačenje pojaseva i rješavanje povremenog škriputanja remena bit će dugotrajno sanirani, a opći dojam o automobilu radikalno podignut na viši nivo, kao i vaše zadovoljstvo za upravljačem.

  1. Liqui Moly Batterie-Pol-Fett-Spray

Liqui Moly Batterie-Pol-Fett-SprayLiqui Moly Batterie-Pol-Fett-Spray

Puno je radnji i proizvoda koje koriste ovlašteni i profesionalni servisi, a koji će mnogi, nažalost ne upućeni, smatrati u potpunosti ne bitima. Jedno od takvih proizvoda za kojim će mnogi odmahnut rukom je mast za akumulator. U suštini riječ je o proizvodu koji nije štetan za plastiku, a na kontaktima akumulatora sprječava „curenje struje“, oksidaciju, loš kontakt i druge poteškoće zbog kojih kasnije može doći do pražnjenja akumulatora. Stoga, neka Liqui Moly Batterie-Pol-Fett-Spray vaš, kao i naš dio alata s kojim ćemo nekoliko puta godišnje zaštiti kontakte akumulatora.

Izbor urednika...

Vozili smo: Mercedes-Benz C220d
uvijek na vrhu
Test: Epson EcoTank ITS L619
poslovni anđeo
Vozili smo: Audi A6 45 TDI quattro tiptronic Dynamic
njegovo veličanstvo
Test: D-Link DIR-878
posljednji pozdrav za loš Wi-Fi
Vozili smo: Volkswagen Amarok Comfortline 3.0 TDI V6 4MOTION
vuk u janjećoj koži
Test: Sony RX100 VI
džepni profesionalac
Test: Lenovo Legion Y530
pitoma zvijer
Test: Philips 272B7QPJEB
kralj ureda
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Profili tvrtki


arios Savjetujemo: 3 proizvoda s kojima će vaš automobil biti mrvicu bolji - CroPC.net

ARIOS
Belišće
Agencija za računovodstvo, informatiku, organizaciju i savjetovanje


logo_tvrtka Savjetujemo: 3 proizvoda s kojima će vaš automobil biti mrvicu bolji - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Savjetujemo: 3 proizvoda s kojima će vaš automobil biti mrvicu bolji - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Savjetujemo: 3 proizvoda s kojima će vaš automobil biti mrvicu bolji - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


logo_tvrtka Savjetujemo: 3 proizvoda s kojima će vaš automobil biti mrvicu bolji - CroPC.net

Naziv tvrtke
Mjesto
Ovdje može biti i profil vaše tvrtke.


Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675